Activiteiten kalender

Tien minuten gesprekken

Elke middag worden er oudergesprekken gepland. Op dinsdag avond is er ook de mogelijkheid de leerkracht van uw kind te spreken. Indeling volgt.

Voorjaarsvakantie

Taalproject

Het jaarlijks Taalproject wordt gestart met een voorstelling. Het thema is nog even geheim. De kinderen werken ruim 2 weken op een eigen-wijze aan taal en met taal. De eindproducten worden tentoongesteld op 19 maart. Op 21 maart vindt de uitreiking van De Dikke Duim plaats.

Kleuterkriebels

Peuters die nieuwsgierig zijn naar de basisschool zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Samen spelen en ontdekken in de kleuterklas. Voor ouders, verzorgers staat een kopje koffie en thee klaar.

Inloopspreekuur schoolverpleegkundige

Controle van ogen en oren Vragen over opvoeding en slapen Schoolverpleegkundige Maud Wassenaar is beschikbaar voor al uw vragen met betrekking tot de gezondheid van uw kind. Aansluitend worden controles op afspraak gepland.

Tentoonstelling Taalproject

Afsluiting Taalproject