Peutervoorlezen en kleuterkriebels

Maandag 23 januari zijn er een aantal peuters van Peuterspeelzaal "de Meiboom" bij ons op vitiste geweest.
We hebben samen de school bekeken en samen een plek uitgezocht om te gaan lezen.
Een aantal leerlingen uit groep 8 heeft voorgelezen en gezellig gekletst over de verhaaltjes.
Daarna hebben we samen aan tafel nog wat gedronken. Het was een fijne ochtend!

klik hier voor de foto's

Uitnodiging Kleuterkriebels

Kan uw kind van drie ook niet wachten om naar de basisschool te gaan?
Heeft uw kind de kleuterkriebels? Dit kunnen wij ons helemaal voorstellen!
Daarom organiseren wij op Obs Menno ter Braak, een aantal kleuterkriebel ochtenden.
Laat uw kind op een leuke manier kennis maken met samen spelen, bewegen en ontdekken in de kleutergroepen.

Ondertussen nodigen wij u uit om een kop koffie/thee in de hal te komen drinken, waar we u alles over “de Menno” vertellen en laten zien. U kunt van gedachten wisselen met andere ouders of lekker genieten van uw koffie. Deze ochtenden zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Op een viertal ochtenden bent u van harte welkom met uw kind van 10.45 tot 11.45 uur op
Obs Menno ter Braak aan de Koningin Wilhelminastraat 44 in Eibergen.

De kleuterkriebel ochtenden zijn op:

• Maandag 20 februari
  • Donderdag 16 maart
  • Woensdag 19 april
  • Donderdag 1 juni

Heeft u vragen neem dan gerust contact op met:
Marjan Wolterink (locatie coördinator)
Tel: 0545-471279    E mail: directie@mennoterbraakschool.nl