Sinterklaas op school

Op dinsdag 5 december was het dan zover... Sint Nicolaas kwam op bezoek op onze school.

De kinderen kwamen bij elkaar in de zaal van de Meergaarden om de Sint te verwelkomen.

Helaas kwamen de pieten alleen, Sint was weg....

Toen zagen we de sirenes van de politie: daar kwamen twee agenten die een man meebrachten.

Hij had een oude pet op en een deken omgeslagen, want hij had het koud.

Gelukkig kwamen we er al gauw achter dat dit Sinterklaas was.

We zongen vervolgens nog enkele liedjes en de pieten strooiden pepernoten in het rond.

De kinderen gingen terug naar de klassen en Sint en zijn pieten kwamen in de hal van school om de allerkleinsten te verwelkomen.

De koffie stond al klaar voor de ouders en opa's en oma's die meegekomen waren. Het was erg gezellig.

De Sint en zijn pieten hebben de groepen van de kleuters en groep 3 en 4 bezocht. De kinderen mochten in de 'schatkamer van Sint' hun eigen cadeautje uitzoeken.

In de bovenbouw groepen is het Sint feest gevierd met de surprises en gedichten die de kinderen voor elkaar hadden gemaakt.

Iedereen bedankt voor het helpen organiseren van deze dag!

Het album kan niet worden gevonden.