Terugblik op de maand december

De afgelopen maand hebben we vele mooie, leuke en sportieve activiteiten ondernomen. De basketbalploegen hebben het goed gedaan tijdens het basketbaltoernooi met als resultaat dat we (wederom) een team mogen afvaardigen naar de Nederlandse Kampioenschappen.

Het Sinterklaasfeest was gezellig: het samen ontvangen in de Meergaarden, met de peuters en ouders in de hal en in de groepen. Foto’s van deze morgen vindt u op de website.

De eindejaarsviering gecombineerd met een inzamelingsactie voor de voedselbank bleek een groot succes. Vele donaties kwamen van kinderen, ouders en buren van de school. Op vrijdag 22 december zijn we met een groep kinderen naar Lichtenvoorde gegaan om 19 dozen en 5 pakketten van de Pluszegelactie te brengen. Iedereen heel erg bedankt voor de bijdrage!

En… en onze basisschool verzorgt (natuurlijk) het onderwijs van uw kind. Ook op dat vlak bleken we deze maand succesvol in het nieuws te komen. In het overzicht dat RTL nieuws publiceerde, scoorde onze school een 8,5 als cijfer. Dit is gebaseerd op de scores van de cito eindtoets van de afgelopen drie jaar. De hoogste score binnen Eibergen en ook binnen de omliggende plaatsen.

Wij zien dit als resultaat van onze werkwijze binnen het basisonderwijs en zijn er enorm trots op!

Naar het overzicht