Start schooljaar 2020 2021

Na een lange en warme vakantie zijn we deze week bezig om samen het nieuwe schooljaar goed van start te kunnen. Klaslokalen en hallen worden ingeruimd, de vloer staat in de was, de heg wordt gesnoeid... we zijn bijna klaar voor de start. Niet alles gaat goed... op de teamfoto staat niet iedereen in beeld... oeps..foutje... ziet u wie er mist?

Tijdens de teamvergadering deze week hebben we gesproken over de corona maatregelen en de verruimingen die mogelijk zijn binnen onze schoolorganisatie. Na overleg met de oudergeleding van de medezeggenschapsraad kunnen we de besluiten hierbij met jullie delen. We willen iedereen vragen de bijlage goed te lezen en volgens deze afspraken en richtlijnen te handelen. Op deze wijze kunnen we samen voor veilig en goed onderwijs zorgen.

NIEUWSBRIEF START SCHOOLJAAR

Elke groepsleerkracht stuurt zijn/haar groep een welkomstmailtje deze week. Hierin kan nieuws staan over de start in de eigen groep op maandag 24 augustus.

We wensen iedereen een gezond, leerzaam en boeiend schooljaar toe!

groet Marjan Wolterink & team obs Menno ter Braak

Naar het overzicht