Markt Join 4 Energy

OBS Menno ter Braak aan het werk voor kinderen met een stofwisselingsziekte.

Vorig jaar zijn we op obs Menno ter Braak gestart om onze eindejaarsviering op school te combineren met een actie voor het goede doel.

Deze tijd van het jaar vieren we op school en thuis Sinterklaas, kerstfeest en oud en nieuw.

Maar deze periode is niet voor iedereen feestelijk en gezellig... om welke reden dan ook. Daarom willen we ook aan een ander denken en hier iets mee doen.

Alle kleine beetjes vormen immers samen een groot gebaar.

Vorig jaar hebben de leerlingen van obs Menno ter Braak etenswaren ingezameld voor de voedselbank. Het werd een enorm succes waardoor er verscheidene karren met eten en drinken kon worden afgeleverd.

Het goede doel van dit jaar is de stichting Join 4 energy.

Daarbij is er gekozen om een markt te organiseren voor de ouders/verzorgers van school. De bewoners van de Meergaarden zijn eveneens uitgenodigd een kijkje te komen nemen.

Alle kinderen hebben een kerstknutsel gemaakt die door ouders/verzorgers gekocht kan worden. Ook zijn er allerlei mooie woonaccessoires te koop, voor de kinderen is er een grabbelton en is er een verloting. Het popkoor verzorgt optredens.

Voor de ouders is er de gelegenheid om een hapje en drankje te kopen, terwijl de kinderen in de klassen hun eindejaarsviering houden.

Aan het eind van deze activiteit zal de uitreiking van de verloting worden gehouden.

In de bovenbouwgroepen is een gastles gegeven over deze stichting en waar zij zich mee bezig houden.

De opbrengst van de goede doelen actie zal op een ander moment worden bekend gemaakt en overhandigd aan vertegenwoordigers van de stichting.

Naar het overzicht