Muziek Euphonia

De leerlingen van groep 5 krijgen de komende periode vijf muzieklessen van muziekvereniging Euphonia aangeboden. Het betreft een aantal kennismakingslessen over de verschillende instrumentengroepen van het harmonieorkest en de drumfanfare. Deze lessen zullen worden verzorgd door bevoegde muziekdocenten. Zo worden er lessen aangeboden over koperblaasinstrumenten, denk aan trompet, hoorn, bariton, bas en trombone; lessen over houtblaasinstrumenten zoals fluit, klarinet , hobo, fagot en saxofoon, daarnaast lessen over slagwerk. De leerlingen krijgen tijdens de lessen de kans diverse instrumenten uit te proberen. Het doel van deze lessen is om de kinderen kennis te laten maken met muziek en te enthousiasmeren om zelf een instrument te gaan spelen. Na de serie kennismakingslessen is er een open dag van muziekvereniging Euphonia Eibergen waarvoor kinderen en ouders worden.

uitgenodigd.