Taalproject

Het thema van het taalproject van dit jaar is Annie M.G. Schmidt. We zijn de afgelopen week druk bezig geweest met het werken aan allerlei taalopdrachten rond dit thema.

 We werken over Annie M.G. Schmidt. En over Abeltje en Jip en Janneke en Pluk van de Petteflet. We hebben de lift van Abeltje een naam gegeven en je moest daar Annie M.G. Schmidt woorden bij bedenken. En je moest alles in kleuren. We gingen naar de voorstelling over Annie M.G. Schmidt bij de Huve.

 Van Lynn, Pepijn en Rense

Wij werken over Annie M.G. Schmidt. We gingen werken over Jip en Janneke, Otje en Abeltje en Pluk. We gingen naar een voorstelling in de Huve. Er werden liedjes gezongen van Annie M.G. Schmidt. En het ging ook over Sebastiaan de spin en die werd opgeveegd. Doe nooit wat je moeder zegt, dan komt het allemaal goed, zei die mevrouw. Want Annie M.G. Schmidt deed nooit wat altijd hoort, altijd een beetje ondeugend. De juffen kregen de hele tijd een gekke hoed op. Juf Lisette kreeg een pet op. En er mochten 5 kinderen op het podium brullen. We hebben op school een Abeltje lift gemaakt en we hebben ook nog getekend over Annie M.G. Schmidt.

 Van Xamm, Linus en Anouk