Peuter voorlezen

25 januari 2017

Deze week zijn de Nationale Voorleesdagen.

Wij hebben op maandag en woensdag groepjes peuters van de Meiboom en Oqido mogen ontvangen om aan voor te lezen.

Het was een groot succes!
De peuters kwamen met hun leidsters aan en zijn heerlijk voorgelezen uit een prentenboek door leerlingen uit groep 8, samen met enkele van onze jongste kleuters. We hadden twee knusse voorleeshoekjes gecreëerd waar de kinderen ademloos luisterden naar de verhalen van Nijntje, De mol die wilde weten wie er op zijn kop gepoept had of Kleine muis die een huis zoekt.

Na afloop waren ze wel toe aan ranja en een lekker koekje, met een volle maag ging ze weer terug naar de peuterspeelzaal.

Wie weet zijn de peuters zo enthousiast geworden dat we ze binnenkort weer zien op onze Kleuterkriebelochtenden!

Hieronder een compilatie van het voorlezen aan peuters van Oqido:

Uitnodiging kleuterkriebels

Kan uw kind van drie ook niet wachten om naar de basisschool te gaan?
Heeft uw kind de kleuterkriebels? Dit kunnen wij ons helemaal voorstellen!
Daarom organiseren wij op Obs Menno ter Braak, een aantal kleuterkriebel ochtenden.
Laat uw kind op een leuke manier kennis maken met samen spelen, bewegen en ontdekken in de kleutergroepen.

Ondertussen nodigen wij u uit om een kop koffie/thee in de hal te komen drinken, waar we u alles over “de Menno” vertellen en laten zien. U kunt van gedachten wisselen met andere ouders of lekker genieten van uw koffie. Deze ochtenden zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Op een viertal ochtenden bent u van harte welkom met uw kind van 10.45 tot 11.45 uur op
Obs Menno ter Braak aan de Koningin Wilhelminastraat 44 in Eibergen.

De kleuterkriebel ochtenden zijn op:

• Maandag 20 februari
  • Donderdag 16 maart
  • Woensdag 19 april
  • Donderdag 1 juni

Tevens is er ons jaarlijkse Open Huis. Dit zal plaatsvinden op
zaterdag 4 februari van 10.30 tot 12.30 uur en op
dinsdag 21 maart van 16.30 tot 18.30 uur.

Heeft u vragen neem dan gerust contact op met:
Marjan Wolterink (locatie coördinator)
Tel: 0545-471279    E mail: directie@mennoterbraakschool.nl