Bruiloft juf Marike en Arjan

Vrijdag 3 november is juf Marike met haar Arjan getrouwd.
Om 11.00 uur kwamen ze aan op school, wat zagen ze er prachtig uit.

Met op de achtergrond het liedje Marry you liep het bruidspaar door een erehaag van kinderen.
Groep 4 had speciale bogen met hartjes gemaakt en de slingers vlogen door de lucht.

Op het podium stonden 2 versierde stoelen klaar voor het bruidspaar met banken voor alle getuigen van groep 4.

Ook was er een buitengewoon bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand aanwezig.
Deze ambtenaar heeft het bruidspaar met behulp van groep 4 getrouwd.

Groep 4 wist namelijk niet helemaal zeker of juf Marike en Arjan elkaar wel goed genoeg kennen.
Ze hadden vragen bedacht die ze eerst goed moesten beantwoorden. Gelukkig ging dat allemaal goed en konden ze worden getrouwd. Ze zeiden allebei volmondig JA!

Na de kus werden de ringen uitgewisseld en de acte getekend. Daarna kon er worden gezongen door de hele school.

Natuurlijk hadden we ook allemaal mooie dingen gemaakt voor het bruidspaar en van het bruidspaar kregen we allemaal wat lekkers.

Van groep 4 hebben ze een speciaal cadeau gekregen, helemaal naar wens van juf Marike.

Lieve juf Marike en Arjan, we wensen jullie veel liefde en geluk! Het was een fantastisch feest….